close
Neo-Babilon

MESAJ PENTRU AUTORII SI INTERPRETII PIESEI „EU SUNT. SI?”

Dragilor,

Ma iertati ca mi-a fost scarba de voi. Nu este crestineste! Recunosc. Va cer iertare!
M-am gandit ca noi astia crestinii avem porunca sa va iubim orice ati face. Cred ca de asta va si permiteti ORICE. Nu?
Sigur ca probabil eu fiind asa mai incult nu inteleg mesajul UNIVERSAL al actului vostru de cultura. Dar va propun ceva.
Va propun voua acestor „neinfricati” si deschisi la minte sa faceti EXACT aceeasi piesa si sa inlocuiti simbolurile crestine cu cele ISLAMICE. Va rog eu mult. Hai curajosilor!! Va rog eu mult de tot! Ca tot voi astia toleranti repetati lozinci de alea cu sa ne raportam la fel la toate religiile. Hai va rog eu mult raportati-va si la islam. Utilizati tot geniul vostru creator!
Am uitat sa va spun ca „baietii” il considera pe Hristos profet si vorbesc in termeni exceptionali despre Fecioara Maria – singura femeie mentionata in Coran..
https://ro.wikipedia.org/wiki/Iisus_%C3%AEn_islam
Cred ca vor aprecia mult scena cu mancatul de slanina pe portretul Lui Iisus.
Uite va dau si material din care sa va inspirati. Sunt niste oameni care au o alta religie decat mine – si zic asta pentru ca de voi nu stiu ce religie aveti.
Mie imi par ff seriosi cu religia lor. Eu zic sa studiati filmele de pe linkurile pe care le trimit si apoi sa-i imitati la fel cum i-ati imitat pe calugarii ortodocsi. Adica stati in chiloti si apoi faceti ce credeti voi ca este cultural si artistic despre ei. Hai va rog eu! JUR CA VIN LA PIESA SI O FILMEZ. PLATESC!
Va fac eu propaganda dupa aia pe siturile lor ca sa va fac cunoscuti in toata lumea islamica. Le explicati voi dupa aia aspectul cultural.
Hai, succes!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.