close
ActualitatePromovate

MODA NU ESTE UN MOFT

Christian W. Schenk (Germania)

Viața nu este un moft. Cum te îmbraci nu este un moft, reflectă, mai întâi, o stare de bine, o stare de spirit sau revoltă, o măsură a acestora. Cum te îmbraci în 2021 este o stare de leahmite făță de societatea putredă, față de țara în care trăiești. Este o revoltă a eului tânăr și ne înțeles.

Tineri am fost și eu și dumneavoastră, am fost prima generația în mini-jupe ne zdrențuit, în blugi, dar nu rupți !

Elocvențe: mai multă goliciune și zdrențuială la tinere, la tineri în portul și în sufletul lor reprezintă goliciunea și zdrențuiala societății în care trăiesc ! A României în care se trăiește zdrențuit. Înseamnă o readucere aminte a formei de protest anti-capitalist, HIPPY STYLE !

Sursă fotografii: Christian W. Schenk (Germania)

Nu sunt de condamnat tânăra, tânărul, chiar dacă „epatează” inconștienți, atât pot aceștia, exibioținism prin definiție și atât oferă și poate societatea de huzur capitalist !… Cum te-ai îmbrăcat în 1961, acum 60 de ani, reprezintă starea ta și a societății de atunci ! Mărturiile sunt inatacabile. Fotografiile sunt (mărturie) din afara Țării.

(9 II 2021, Dan Drăguș)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.