close
PromovateViață sănătoasă

Nedumeriri de criză

1. Am înțeles, stăm în casă până la sfârșitul lumii. Însă, nimeni nu ne spune din ce naiba vom trăi. Cât vom trăi. Eu, de exemplu, am avut scadență la rată. Și banca mi-a luat banii, cu bucurie. Probabil că m-au văzut întreagă și că măcar luna asta am cotizat. De asemenea, plătim toate utilitățile. Bun, să zicem că intrăm în banii de înmormântare și plătim tot. Și dacă mor după, cu ce mă bagă în groapă?

2. Nimic nu mă scârbește mai mult decât lăcomia unor magazine care pun prețuri mai mici la raft, iar la casă îți vine să leșini când auzi prețul real. Și acum, măi nesătuilor?

3. O televiziune care-i face statuie lui Costache, ministrul Sănătății. Filmat la el, în biroul de la minister, îmbrăcat ca un cosmonaut. Asta, după ce fix acum o săptămână stătea lipit de premier, suspectat de infecție cu Covid-19, fără mască. Și în timp ce spitalele se plâng că nu au echipamente de protecție.

4. Unde naiba e Greta?

(Cora Muntean)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.