close
ParteneriatePromovate

Noi perspective de carieră de succes prin Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart”

~ Lansarea noului an academic 2022-2023 ~

La 10 ani de la înființarea primului proiect de internaționalizare a educației în România, beneficiind de la inaugurare de amabilul sprijin al Academiei Române, precum și al altor prestigioase rețele și instituții europene, precum EUNET – European Network for Education & Training (Bonn), EUROMED – Anna Lindh Foundation, Consiliul Consultativ SUERD al Ministerului Afacerilor Externe etc, Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart (CIO-SUERD) s-a distins în tot cursul acestei perioade prin utilizarea inovativă a sistemului de formare, certificare de tip LifeLong Learning (promovat și recomandat de UNESCO Institute și de Comisia Europeană), precum și prin a platformei de e-learning pentru furnizarea cursurilor în regim online și asincron, acompaniată de un pachet de beneficii BONUS destinat membrilor afiliați la Rețeaua Națională a Promotorilor, Facilitatorilor și Experților CIO-SUERD (PROFEX).

Astfel, CIO-SUERD s-a concentrat în mod decisiv și profitabil pe acoperirea în mod deosebit a unor specializări interdisciplinare, validate și căutate nu doar la nivel național, ci și european și internațional.   Menționăm, în același context, că absolvenții primesc, pe lângă Certificatul de Absolvire și Anexa de Studii, Scrisoare de Recomandare și ghidaj live pentru succesul în cariera profesională al acestora.

În noul an academic 2022-2023, pe care îl inaugurăm de pe acum, sunt disponibile noi programe de studiu teoretice și practice, precum ”Expert UE în Managementul Redresării și Rezilienței și Administrarea Granturilor Europene. Focus: PNRR-România” și ”Expert și Consultant European ESG – Raportarea, Evaluarea și Managementul Dezvoltării Sustenabile”.

Cursul Expert și Consultant European ESG” se derulează în formatul unui Mini Executive MBA, cu accent pe îndeplinirea directivelor europene și noilor cerințe privind sustenabilitatea companiilor comunitare sau non-UE cu peste 500 de angajați, care devin obligatoriu aplicabile din ianuarie 2023.

Pe lângă aceste cursuri, am actualizat și reluat înscrierile la programele anterioare cele mai solicitate, precum:

În vederea consultării mai multor detalii și înscrieri, cei interesați pot accesa siteul http://ciosuerd.houseofeurope.ro/

Cu mulțumiri anticipate pentru considerația acordată, suntem deschiși în oferirea altor informații considerate utile și vă urăm mult succes!

Prof. Univ. Dr. Habil. Eric GILDER
Coordonatorul Consiliului Științific Consultativ CIO-SUERD
 Prof. Asoc. Sever AVRAM

 Coordonator General CIO-SUERD

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.