close
Cenaclul I.L. CaragialePromovate

O veste bună pentru Cenaclul literar “I. L. Caragiale”

Foto Andrei Tudor

Vestea bună este și pentru iubitorii artelor din Ploiești, pentru că Livia Dimulescu, colega noastră, a câștigat premiul întâi la secțiunea de proză scurtă a concursului de manuscrise organizat, anul acesta, de Editura Universitară din București. Titlul lucrării câștigătoare este “Femeia la cincizeci de ani”. Prezent la ședința de ieri, 10 mai, Chifu Leonida Corneliu a ținut să amintitească momentul de cenaclu în care el și Marian Zmaranda au avut discuții despre lucrarea premiată.

Felicitări, Livia Dimulescu!

La ședința de ieri au mai participat Ioan Vintilă Fintiș, Emilia Luchian (lector), Gabriela Petri, Florin Oprea Sălceanu (lector), Octavian Onea, Kati Rodica Enache, Alice Neculea, Ema Petrescu, Grațiela Avram, Adrian Șurubaru (lector), Cătălin Apostol

(Asociația Culturală “24pharte”)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.