close
PromovateSport

Oriunde în lume, acei oficiali și-ar fi apărat compatriotul

EPA

 

Astfel, este și mai evident că decizia UEFA de a suspenda meciul de la Paris a fost una flagrantă! O greșeală impardonabilă! Deznodământul clar trebuia să fie consemnarea retragerii echipei turce de pe teren și cîștigarea meciului, 3-0, la masa verde pentru PSG! Căci francezii s-au dus la vestiare doar după ce au rămas singuri pe teren!

Așa zice regulamentul, așa trebuia făcut, și nu reprogramat cu o altă brigadă de arbitri! Cel care a încurcat groaznic borcanele a fost observatorul de joc care l-a oprit pe Hațegan de la luarea logicei decizii! Cum UEFA este unica vinovată pentru cele petrecute la Paris, tolerând confuzia creată de banca turcă, nota de plată va fi achitată de toată brigada românească! Mai ales că și reacțiile oficialilor din România merg în direcția aceea! Niște oficiali milogi, cârpe în cur, care s-au grăbit ei să se antepronunțe, să fie pe placul șmecherilor de la UEFA. Oriunde în altă parte a lumii, acei oficiali și-ar fi apărat compatriotul în orice situație! Chiar și dacă ar fi greșit! Poate reușesc în al 12-lea ceas să înțeleagă că prin pedeapsa nemeritată ce se coace, i se nenorocește cariera lui Ovidiu Hațegan, în primul rând! Cel mai bun arbitru român al tuturor timpurilor! N-ar strica să-și schimbe discursul public acești oficiali care reprezintă, până la urmă, România!

(Florin Gongu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.