close
Creștinătate

PARINTE FACETI CEVA! FIICA MEA ARE CUNUNIILE LEGATE

Dragii mei,

Printre multe discutii care au loc la Frasinei este si aceasta cu casatoria. A venit o femeie ff ingrijorata ca fiica ei are nu stiu ce farmece facute si de aia nu se marita. Ca se apropie de o varsta (30 ani – panica, si disperare maxime pentru un anume gen de femei) si ca dupa cele nu stiu cate „experiente esuate” (asa se numesc acum sau „deceptii in relatii”) nu reuseste sa se casatoreasca.

Prima intrebare a parintelui a fost ca o maciuca pentru femeia in cauza:
– Fiica ta merge la Biserica?
Raspunsul mamei a fost naucitor:
– Ei merge! E tanara, parinte! Ea se duce la club ce sa caute la Biserica?
– Pai sa caute un sot, a zis parintele! Si apoi a cotinuat:
Femeie, relatia dintre un barbat si o femeie este pe 3 nivele
– Carnal
– Psihologic
– Duhovnicesc

Indicat este sa se cunoasca intai la nivel duhovnicesc si apoi celelalte vor veni cu binecuvantare mare. Daca se incepe carnal la ce te astepti?
– Hai parinte, fiti serios! Sunt alte vremuri acum. Unde mai gasesti un sot care sa vrea asta?
– Sigur nu la club, zise parintele! Sa o aduci pe fata la spovedanie si pe cel cu care curveste! Nu are nici o cununie legata. S-a legat ea singura de lucrarea diavoleasca. Terminati cu prostiile astea – „relatie”, „cuplu” etc. La Hristos este curvie sau virtute. Daca vrea sa se CUNUNE sa vina la Hristos si se va rezolva.

Femeia parea foarte nedumerita.
Ce parere aveti?

Doamne ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.