close
Agenda culturalăPromovate

Piesa de teatru „Candele nestinse. Mărturii din închisorile comuniste” la Palatul Patriarhiei

Palatul Patriarhiei din Bucureşti va găzdui în data de 19 noiembrie piesa de teatru „Candele nestinse. Mărturii din închisorile comuniste”. Spectacolul prezintă situaţia tragicomică a sistemului comunist, de la Dej la Ceaușescu, cu trimiteri fine la situația din zilele noastre.

Din distribuţie fac parte actorii: Ana Calciu, Bogdan Iacob, Tomi Cristin și Damian Victor Oancea. Textul și regia sunt semnate de Ivona Boitan, scenografia este realizată de Ileana Zirra, iar designul de sunet de Iuliana Olteanu.

„Valorile pentru care acei oameni au murit, mă refer la cei din închisori, sunt valori pentru care şi noi merită să luptăm”, a declarat pentru Trinitas Tv Ivona Boitan – Regizor
Spectacolul este rezultatul colaborării dintre Protopopiatul Sector 2 Capitală, Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Sector 2 și Compania Teatrală Zona. Premiera spectacolului a avut loc la Teatrul Bulandra din București, în zilele de 30 și 31 octombrie 2017.
C.A.
Tags : palatul patriarhieiPiesa de teatru „Candele nestinse. Mărturii din închisorile comuniste”

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.