close
Viață sănătoasă

Pilozitatea

Zilele cele mai fertile ale lunii sunt cel mai putin dureroase momente pentru a scapa de pilozitati, pentru ca in aceasta perioada hormonii iti cresc rezistenta la durere.

Specialiştii îţi prezintă o serie de motive care arată de ce ar fi cazul să laşi părul pubian să crească în voie.

1. O persoană supraponderală care se epilează cu ceară are mai multe şanse de a suferi de pe urma unor complicaţii în zona inghinală

2. Dacă alegi să fii complet „goală” în zona intimă, lipsa părului pubian poate provoca infecţii virale

3. Dacă ai o boală autoimună, riscul de îmbolnăvire este mai mare

4. Nu îţi îndepărta părul pubian dacă nu vrei să iei o boală cu transmitere sexuală, spun oamenii de ştiinţă

5. Uneori, în timpul epilării, pielea chiar se rupe

6. Lama de ras poate provoca „marea mâncărime”Epilarea „uscată” este un factor interzis, deoarece poate provoca mâncărime în zona inghinală.

Femeile din Coreea de Sud recurg intr-adevar la proceduri medicale complicate, prin care isi fac transplant de par in zona pubiana. in Coreea de Sud, parul pubian feminin este atat de important, incat femeile isi fac implanturi cu par luat de pe scalp.

La fel cum femeile din America acorda o importanta sporita epilatulului inghinal, presa sud-coreeana relateaza ca femeile din aceasta zona a lumii sufera de o afectiune care le afecteaza parul din zona pubiana.Din cauza acestei afectiunii, parul nu creste des, iar doamnele si tinerele sunt nevoite sa abordeze la modul cel mai serios aceasta problema a podoabei din zona pubiana.

In Coreea de Sud, parul pubian este considerat un semn de fertilitate si un semn al dorintei sexuale. O societate internationala nonprofit descrie pierderea parului pubian ca fiind „mai comuna in randul femeilor din Asia de Est decat la femeile din alte culturi”. Aceasta societate recomanda transplanturile de par pentru zona pubiana, fiind considerat un factor care creste stima de sine a femeilor din aceasta zona geografica.

Un transplant de par pubian costa aproximativ 2000 de dolari. O bucatica ingusta din scalpul femeii (care are radacini ale firelor de par atasate de piele) este transplantata in zona pubiana in timpul procedurii, care poate dura de la doua pana la patru ore pe sesiune. Un chirurg imparte foliculii de par in mod egal in aceasta regiune.

(Alexandru Petrescu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.