close
Cronică

Unde ajunge sângele?!

A început o noua săptămână! Azi noapte au fost furtuni mari prin tara, cu potop și vijelii care au rupt copaci. Vremea și vremurile sunt din ce în ce mai agitate și ciudate.

În România nu mai trăiesc romani, ci doar cetățeni cu cetățenie română. Nu ma credeți? Pai este evident! Când asupra acestui popor se revarsă valuri, valuri de neomarxism pe pâine, prin tot felul de dezinformări, manipulări, știri partinice și o mass media audio vizuala bazata doar pe stimularea plăcerilor și patimilor, romanii s-au transformat intr-o populație amorfa globala și secularizata, care pur și simplu au ochii și urechile sufletești astupate, care nu mai sesizează cu simțurile proprii ca au devenit fiecare in parte, mult doritul OM NOU, bun consumator și docil ascultător al celor care le controlează viețile. Nici Fenomenul Pitești, cu toată teroarea lui, nu a reușit sa transforme mari mase de populație din oameni liberi și lucizi în sclavi perfecți ce își adora satrapii. Nu ii mai interesează decât buzunarul propriu, micile interese meschine personale, fiind desacralizati și lipsiți de valori moral-crestine de baza, ca iubirea de aproapele spre exemplu. E doar o persoana egoista, care se gândește doar la el, fără sentimente de empatie vis a vis de compatrioții sai aflați în situații critice. Oameni seci cu suflete goale care empatizeaza pozitiv doar cu cei care le satisfac patimile ce ii robesc. Nu mai au repere de moralitate și demnitate, considerându-se fiecare egal cu oricine, indiferent de capacitatile intelectuale și fizice pe care le au. OMUL NOU socialist, care formează mulțimi amorfe de populație, numai bune de exploatat în scop comercial. Romanii au devenit INDIFERENTI și reci unii față de alții. Și-au pierdut identitatea națională în mare parte, nu mai au ca reper moral pe Dumnezeu, reci și fără credință. Sunt egoiști și indiferenți la necazurile și lipsurile celor de un neam și un sânge cu ei. Populație, nu popor!

Ieri a fost un protest al romanilor din Covasna și Harghita, care sunt terorizați de către aceasta organizație iredentista și șovina UDMR. Prin noua lege a Codului Administrativ, limba maghiara devine ca o a doua limba oficiala în instituțiile publice administrative locale și centrale, dar și în instituțiile deconcentrate ale statului. Oamenii au venit în Piața Victoriei sa își spună pasurile și necazurile, dar și sa tragă un semnal de alarma despre politica mârșava iredentista a UDMR, care urmărește autonomia administrativ-teritoriala a întregului Ardeal și alipirea ulterioară a acestuia la Ungaria!

Mai multe organizații neguvernamentale patriotice românești au făcut apel către romani să participe la acest protest din fata clădirii Guvernului. Oameni inimoși și iubitori de neam și de patrie au venit din tara sa se alăture romanilor din Covasna și Harghita. Bucureștenii însă au trecut absolut INDIFERENTI pe lângă protestatari, privindu-i chioras și cu un aer de superioritate pe romanii îmbrăcați în costume naționale, care purtau drapele tricolore și cantau cântece patriotice! Semn ca populația care locuiește în capitala tarii are o repulsie la traditii, folclor romanesc și tricolor. Ce poți sa mai spui sau sa mai ceri unor astfel de oameni?

Delegația protestatarilor a fost primita de vicepremierul Untold (ca nu merita amintit) al Guvernului și au primit răspunsul așteptat! Ca ceea ce fac ei este foarte bine! Bine pentru cine?

Bucureștenii stăteau și priveau de la terase și populau molurile alintandu-si patimile și plăcerile de secularizati!
Ca să fii român, trebuie sa poți! (Mihai Eminescu)

(Gheorghe Marius)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.