close
CronicăPromovate

Poezia de la Ploieşti la Bucureşti

Adaos literar în „După- amiaza unui cântec”

Când martie își declină ultimele acorduri liniare, acordăm arcușul poetic nichitian pentru suprema valoare literară ploieşteană și ne îndreptăm câțiva dintre membrii Cenaclului I. L. Caragiale spre București. Onorăm invitația Televiziunii Link Press Tv de a împărtăși fragmente de viată și episoade poetice într-un regal de clipe metaforice dar și de atitudini vertebrale existențiale.

Ne intersectăm destinele în franjurii interogativi ai gazdelor noastre Ioana Banner, Traian Chiricuţă şi Valeriu Pavel Dan. Răspunsurile ploieştenilor (și buzoienilor, eu fiind din Buzău, de curând mutată în Ploiești) încarcă atmosfera de vibrație și de emoție…

Și poezia curge aidoma „Anotimpurilor” de Vivaldi…

Urmăriți emisiunea pe UPC, în Duminica Floriilor, pe 21.04.2019 de la ora 12:00, „Concert de Prânz” (canalul 803). O veți găsi și pe Youtube.

Puteți urmări emisiunea „Concert de prânz”, difuzată de televiziunea Link Press Tv pe UPC, canalul 803, la ora 12. O parte din membrii cenaclului I. L. Caragiale Ploiești formată din Hâncu Ana, Livia Dimulescu, Valentin Irimia, Ramona Müller vă urează Florii Fericite alături de una din florile Cenaclului nostru Lămâiţa Livia Dimulescu! Pentru catolici PAȘTE FERICIT ȘI CHRISTOS A ÎNVIAT!

(Ramona Muller)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.