close
ActualitatePromovate

Prințul Charles, vizită la ICR Londra 12 Decembrie 2019 – expoziția foto „Aperturile unei Revoluții”

Prințul Charles a deschis, alături de Dan Mihalache, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, expoziția de fotografie „Aperturile unei Revoluții”, organizată de Institutul Cultural Român din Londra în parteneriat cu Ambasada României și AGERPRES.

Expoziția spune vizual povestea Revoluției Române, folosind fotografii făcute acum 30 de ani la Timișoara și București. Cu această ocazie, Magda Stroe, coordonatorul activității ICR Londra, i-a prezentat ASR Prințul de Wales pe artiștii români care vizitează școli din Marea Britanie în cadrul proiectului educațional „Legacies of Courage / Moșteniri ale Curajului”, dedicat Revoluției Române.

(romani.co.uk – Video Inno Brezeanu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.