close
Agenda culturalăPromovate

Programul Festivalului de Teatru „Toma Caragiu” Ploiești

În perioada 31 octombrie – 5 noiembrie 2017, Primaria Municipiului Ploiești, Teatrul „Toma Caragiu” și Asociația Viitor Art organizează cea de-a șaptea ediție a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu”.

Și în acest an, selecția festivalului a fost realizată de Raluca Rădulescu, traducător și jurnalist, realizator de emisiuni la Radio Romania Cultural, iar pe afiș se vor regăsi numele unora dintre cei mai importanți artiști români ai momentului.

Programate la sediul teatrului, la Casa de Cultura a Sindicatelor, în noua sală a Teatrului pentru copii „Ciufulici” și la Beraria Teatrului, spectacolele și concertele celei de-a șaptea ediții, producții ale teatrelor de prestigiu din toată țara, teatre naționale sau independente, vă invită atât la întâlnirea cu binecunoscuți actori ai scenei românești, cât și cu tinere talente ale noilor generații de creatori de teatru.

 

Tags : festivalfestivalul de teatru toma caragiu 2017piese de teatruploiestiprogram spectacole

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.