close
FilmPromovate

Proiect

Buna ziua! Ma numesc Gabriel Boholt si sunt regizor de film documentar si artist fotograf. In urma cu ceva timp am scris un scenariu pentru un film de lung-metraj avand ca subiect IERTAREA ca element de baza in credinta noastra crestin ortodoxa. Actiunea se petrece in Delta Dunarii, iarna, in jurul anilor 60 si se desfasoara intr-un sat izolat format din fosti detinuti in puscariile comuniste familiile lor si gardieni care-i izoleaza de restul lumii. Este un film despre iertare, curaj, iubirea aproapelui si se vrea o restituire istorica a celor care cu timpul au devenit SFINTII INCHISORILOR. Este un film artistic fara violenta exagerata dar care puncteaza foarte bine ceea ce noile generatii trebuie sa stie despre inaintasii nostrii oropsiti prin lagarele comuniste si despre calaii care in mare majoritate au ramas nepedepsiti.
Am incercat sa fac rost de finantare pentru producerea acestui film dar nefiind afiliat politic si avand in vedere subiectul filmului nu am reusit. Ba mai mult am fost luat in deradere cand, avand prilejul sa vorbesc cu unul din milionarii de carton ai zilelor noastre a strambat din nas si mi-a zis ca daca as produce filme porno m-ar finanta…De unde nu e nici Dumnezeu nu cere…
V-am plictisit cu aceste randuri si-mi cer scuze anticipat in ideea ca poate vede cineva care are si potential financiar sau cunoasteti pe cineva care ar fi interesat sa produca un film de arta de care sunt sigur ca va lua numeroase premii internationale dar isi va si lega numele lui sau al firmei lui de un act de creatie autentic . Si nu doar atat, va contribui la memoria celor carora le datoram existenta prezenta, celor care ne apara din ceruri neincetat…SFINTII INCHISORILOR.
Daca bunul Dumnezeu va lumineaza sa-mi dati o mana de ajutor ma puteti contacta in privat si va pot da mai multe detalii.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Gabriel Boholț

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.