close
PromovateSocial

Război

In ultimele sute (mii?) de ani, singura perioada de pace mondiala a durat cateva zile dupa al doilea razboi mondial. In rest, au existat ciocniri sau chiar razboaie in fiecare zi.

Fiecare presedinte american a avut razboiul lui. Avantajul americanilor e ca toate razboaiele se petrec departe de granitele lor, deci daca devasteaza o regiune nu risca sa le explodeze in ceafa.

Problema cu iranienii, pe care Trump incearca demult sa ii atraga in conflict, este ca se afla intr-o regiune gata oricum sa explodeze. Iar problema noastra este scutul antiracheta. Razboiul se va purta pe cerul Romaniei. Mai adaug ca ISIS e pe cale sa renasca din cauza prostiilor lui Erdogan, ca Irakul si Siria sunt oricum in pragul exploziei si contaminarea in lant va atinge in cateva zile toate tarile din regiune si va conduce la un razboi mondial. Nici nu vreau sa ma gandesc la interesele si la prezenta masiva a rusilor in regiune si la ceea ce implica pentru Romania intrarea Rusiei in conflict. Suntem in prima linie si acesta nu va fi un razboi ca oricare altul.

(Marcela Feraru)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.