close
Social

Salariaţii din sectorul public vor avea liber pe 14 august

Salariaţii din sectorul public vor avea liber pe 14 august, pentru a face legătura între weekend şi ziua de 15 august. Guvernul a decis ca ziua liberă acordată să fie recuperată, în regim de program normal, în data de 19 august sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 25 august.

Această facilitate nu se acordă acelor salariaţi a căror activitate nu poate fi întreruptă datorită specificului său sau caracterului procesului de producţie.

De asemenea, nu beneficiază de această zi liberă magistraţii şi alte categorii din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 14 august 2017 şi nici participanţii la aceste procese, mai precizează Executivul.

F.D.

Tags : bugetarisarbatori legalezile libere 2017

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.