close
CreștinătatePromovate

SENZATIONAL!!! LUCRURI CARE NU SE INVATA NICI LA MEDICINA

Dragii mei

Am avut o postare in care am comparat crima din Caracal cu avortul si contraceptia. Sigur am fost numit in toate felurile de catre diverisi si mai ales de catre diverse.
Ideea generala era ca crestinii sunt niste retardati care habar nu au despre progresul stiintific si care compara avortul cu crima bla bla.
Sigur ca am cercetat si mai in amanunt problema si am aflat DE LA UN MEDIC ca POPULATIA ESTE NEINFORMATA SI MINTITA IN LEGATURA CU TOATA INDUSTRA DE CONTRACEPTIE. Acest medic marturiseste ca a aflat la congrese internationale de la medici ginecologi ca aceste lucruri SUNT TINUTE SECRETE CHIAR SI FATA DE STUDENTII LA MIDICINA nu numai in Romania ci peste tot in lume. O sa ma intrebati de ce? Va raspund:
MOTIVUL NR 1
SA INSELE LUMEA IN LEGATURA CU FAPTUL CA AVORTUL CONTRACEPTIV NU ESTE O CRIMA.
Nu sunt eu specializat in asta si asa ca LAS STIINTA sa se pronunte. Aveti 2 filmulete despre asta. DATI CLIC PE CELE 2 LINKURI:

Deci e posibil ca cei care se cred crestini si utilizeaza contraceptive SA FI AVORTAT CHIAR IN BISERICA SAU CAND GATEAU PENTRU FAMILIE. MARE ATENTIE!!!

Adica se creaza casnicii si familii pe cadavrele copiilor nenascuti.
MOTIVUL NR 2
S-A CREAT O INDUSTRIE A CRIMEI LEGALE cu profituri incredibile obtinute din avort.
Un avort chirurgical costa intre 400 si 1000 lei in Romania. Noi am avut OFICIAL cca 19 Milioane de avorturi din 1990 pana acum. Deci s-au incasat CU CHITANTA intre 7.6 si 19 MILIARDE de lei pe avorturi chirurgicale. Adica cca 4 miliarde de Euro. NEOFICIAL S-AU INCASAT CAM LA FEL. 6-8 miliarde IN ROMANIA FRATILOR!! Incercati sa va imaginati ce iseamna asta la nivel mondial.
Contraceptivele cost 15-20 lei/ luna/ femeie. Nu-mi dau seama cate utilizatoare sunt dar sa zicem ca cca 5 milioane.
Adica 20 x 12luni x 5 milioane = 1,2 miliarde adica cca 255 milioane Euro ANUAL. IN ROMANIA. Cam cat credeti ca o fi la nivel mondial?

Fratilor si surorilor eu nu judec pe nimeni, dar vreau sa informez pe toti cei care vor sa fie crestini practicanti.

VA ROG VIZIONATI FILMELE SI TRAGETI CONCLUZII SINGURI.

Doamne ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.