close
ActualitatePromovate

SINAIA FOREVER 2017, 6 – 8 octombrie. Programul festivalului

Și în acest an, autoritățile locale din „Perla Carpaților” vor organiza tradiționalul festival Sinaia Forever, ajuns la cea de a XXIII-a ediție. Tema ediției din acest an este „Povestea oamenilor și a locului”.

Primăria Sinaia a luat decizia să nu mai organizeze Festivalul ”Sinaia Forever” la începutul lunii septembrie, ci în luna octombrie, anunț făcut pe pagina de socializare a instituției, unde a fost motivată și schimbarea:
„Lipsa spațiilor de cazare din perioada 1-3 septembrie (gradul de ocupare fiind de 100%, iar pentru artiștii prezenți la Festivalul Sinaia Forever ar fi nevoie de aproximativ 150 de locuri de cazare) si recomandările Poliției Stațiunii cu privire la traficul auto intens de pe Valea Prahovei au dus la modificarea datei desfășurării Festivalului Sinaia Forever în 06 – 08 octombrie 2017.”, se arată în postarea făcută pe internet.

Din programul Sinaia Forever 2017:

 
 
 

M.A.

Tags : festivalperla carpatilorprimaria sinaiaprogram sinaia forever 2017sinaia forever 2017valea prahovei

1 Comment

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.