close
Agenda culturală

Spectacolele săptămânii la Teatrul Toma Caragiu

Vino și ocupă-ți locul! Programul spectacolelor în această săptămână, la Teatrul „Toma Caragiu”!

ÎN ACEASTĂ SEARĂ, la ora 17.00, are loc vernisajul expoziției de pictură „PEISAJUL ROMÂNESC”, a artistului plastic Ștefan Coman! Să ne bucurăm împreună de artă,  în Foaierul Teatrului „Toma Caragiu”! Va prezenta Luiza Rădulescu-Pintilie, redactor coordonator al Ziarului Prahova. Expoziția va rămâne la dispoziția publicului până pe data de 15 decembrie.

https://www.facebook.com/events/1345460858948984/

 

MARȚI, 26 noiembrie, de la ora 19.00, veniți la întâlnirea cu BUSU, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”! „WEEKEND COMEDY”, în regia lui Dragoș Câmpan, este o piesă de referință a lui Sam Bobrick, considerat unul din părinții comediei moderne americane! Un război între generații, plin de situații comice, unde în final toți învață câte ceva despre comunicare, toleranță, despre greutățile, dar și beneficiile vieții de familie.

https://www.facebook.com/events/767649363657811/?active_tab=about

 

MIERCURI, 27 noiembrie, la ora 10.30 și JOI, 28 noiembrie, la ora 10.00, în Sala Teatrului de Animație „Imaginario” va urca pe scenă „VRĂJITORUL DIN OZ”! Micuța Dorothy și cățelul ei, Toto, ajung într-un tărâm necunoscut și ciudat unde trebuie să îl găsească pe Vrăjitorul din Oz, singurul care îi poate trimite acasă. Spectacolul a participat la numeroase Festivaluri și a fost premiat pentru costume și interpretare feminină! DUMINICĂ, 1 decembrie, de la ora 18.00, spectacolul va fi jucat la Cazino-ul din Sinaia!

http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=spectacol&id=390

 

MIERCURI, 27 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Teatrului „Toma Caragiu”, are loc spectacolul „COASTE DIN VIAȚA LUI ADAM”! O viziune în cheie comică a vieții de după moarte, în care suntem martori la judecata de apoi a unui tânăr muzician. Pregătiți-vă de râs copios!

https://www.facebook.com/events/546028292873000/

 

VINERI, 29 noiembrie, la ora 18.30, în Sala Teatrului „Toma Caragiu”, veniți la „MIERE SĂLBATICĂ”! O poveste despre viața burgheziei rurale rusești din secolul al XIX-lea, plină de clasicele neînțelegeri, dorințe nestăpânite și nostalgie pentru vremuri dispărute. http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=spectacol&id=365

 

SÂMBĂTĂ, 30 noiembrie, de la ora 18.30, nu ratați „VRĂJITOARELE DIN SALEM”, în Sala Teatrului „Toma Caragiu”! „Deşi impresionantul spectacol al Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti respectă litera textului lui Miller, spiritul său e cât se poate de actual. Tot la fel sunt pasiunile, spaimele, frica de celălalt, foamea de sine” (Mihai Brezeanu, Agenda Liternet.ro). O piesă care, prin prezentarea rezistenței eroice și sacrificiului unor oameni simpli, aduce în prim plan ideea modernă a combaterii prejudecăților și intoleranței.

http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=spectacol&id=432

 

DUMINICĂ, 1 decembrie, la ora 10.30, veniți cu cei mici în Sala Teatrului de Animație „Imaginario” pentru „CAPRA CU TREI IEZI”! Una dintre cele mai cunoscute povești ale copilăriei, scrisă de Ion Creangă, este o istorie cu tâlc, în care se îmbină, în spiritul gândirii populare românești, idei despre viață, conduită și credința că răul nu rămâne niciodată nepedepsit.

Teatrul Toma Caragiu Ploiesti – Capra cu trei iezi

 

(CentrudePresa)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.