close
ActualitatePromovate

TEATRUL „TOMA CARAGIU PLOIEȘTI” – DESCHIDEREA STAGIUNII 2017-2018

In deschiderea stagiunii 2017-2018, cea de-a 68-a din istoria teatrului ploiestean, Teatrul “Toma Caragiu” va invita sa urmariti cel mai recent spectacol al sectiei Drama, “Unchiul Vanea”, de A.P. Cehov, in regia Sanzianei Stoican, vineri, 15 septembrie, de la ora 18.30. Urmatoarea reprezentatie va avea loc sambata, 16 septembrie, de la aceeasi ora, cand va asteptam la Premiera Oficiala a spectacolului, iar marti, 19 septembrie, spectacolul va fi sustinut in cadrul celei de-a XI-a editii a Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila”.

Teatrul pentru Copii “Ciufulici” va avea primele reprezentatii ale acestei stagiuni, duminica, 17 septembrie, de la ora 10.30 si 12.00, in sala Teatrului pentru Copii, cand veti putea fi partasi ai aventurilor magice din spectacolul “Amnarul fermecat”, adaptare de Cristian Pepino dupa H.C. Andersen.

In aceeasi zi, de la ora 18.30, Sala Teatrului “Toma Caragiu” va gazdui evenimentul “Caragiale – uriasul culturii noastre”, organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti si Fundatia “Geo Barton”, cu ocazia comemorarii in 2017 a 105 ani de la disparitia marelui dramaturg. Evenimentul va include proiectia unui documentar despre importanta lui I.L.Caragiale in teatrul romanesc, urmata de alocutiuni ale unor personalitati ale culturii nationale: acad. Razvan Theodorescu, istoricul Lelia Zamani, actorii Horatiu Malaele si Tora Vasilescu.

Teatrul de Revista “Majestic” incepe aceasta stagiune cu doua reprezentatii ale spectacolului “My Fair Lady”, regia, scenariul si lightdesign Alice Barb, vineri, 22 septembrie si sambata, 23 septembrie, de la ora 18.30.

Biletele se gasesc la Agentia de bilete a teatrului si online, pe www.teatruploiesti.ro.

Tags : spectacole teatruteatru de revistateatrul toma caragiu ploiesti

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.