close
PromovateRomânia Mare

Tragedia războiului a ajuns şi la Roşa Stâncă…

Tragedia războiului a ajuns şi la Roşa Stâncă…
În suburbia Roşa Stâncă a oraşului Cernăuţi a ajuns vestea neagră a războiului. În luptele împotriva cotropitorilor ruşi şi-a pierdut viaţa Denis Moraraş. El ajunse la vârsta christică – 33 de ani, când şi-a dat ceea ce a avut mai scump pentru libertatea, pacea şi viitorul luminos al generaţiilor actule şi cele care vor veni. Denis Moraraş este absolventul Liceului nr. 6 „Alexandru cel Bun” cu limba română de predare. Administraţia Liceului, cadrele didactice, părinţii şi elevii exprimă profunde condoleanţe familiei şi rudelor îndurerate.
Eroul va fi petrecut pe ultimul drum cu toate onorurile vineri, 10 iunie, la ora 12.00, pe Aleea Slavei din Cimitirul central al oraşului.

Via „Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.