close
ActualitatePromovate

TRANSYLVANIA BYZANTINE

Festivalul Internațional de Muzică Bizantină – TRANSYLVANIA BYZANTINE” este un proiect menit sa ajute la restaurarea culturală și muzicală a comunităților urbane din Transilvania și nu numai, prin promovarea muzicii, a artei și culturii bizantine, in spațiul eclesial ortodox dar și in cel profan.

Acest festival este un concept al Grupului Psaltic “KYRIOS” din Brașov si este organizat de Asociația Cultural – Crestină ”ORTODOXIA” din Brașov si Asociația ”NEAMUNIT” din București.

Prima ediție a “Festivalului Internațional de Muzică Bizantină – TRANSYLVANIA BIZANTYNE” se va desfășura la Brașov in perioada 11-15 septembrie 2019 și se află sub înaltul patronaj al Mitropoliei Ardealului.

PROGRAMUL complet al Festivalului, în descrierea evenimentului:  Transylvania Byzantine Music Festival Brașov, ediția I – facebook.com/events/290825385042773

(Centru de Presă)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.