close
ActualitatePromovate

Tur istoric – „Un secol și ceva de istorie ploieșteană”

„Un secol și ceva de istorie ploieșteană” este o plimbare printre case din alte vremuri și povești din epoci diferite. Organizatorii vor vorbi despre orașul cosmopolit din urmă cu un veac și despre minoritățile care i-au marcat existența, puteți vedea unde au locuit Țarul Rusiei și alți membri ai curții imperiale și urmări destinele unor oameni care au cunoscut totalitarismele secolului XX.
Turul va avea loc duminică, 6 august, de la ora 16:00, punctul de întâlnire fiind clădirea Conpet (construcția de sticlă și oțel de lângă fosta Policlinică cu plată) de la rondul I al Bulevardului Independenței.
Aproape doi km vor fi parcurși în circa două ore, iar punctul de final va fi în apropierea hotelului Prahova.
Pentru a păstra o dimensiune optimă a grupului, locurile sunt limitate.
Turul costă 20 de ron, iar înscrierea se poate face prin e-mail la contact@DezvoltareUrbana.org.
Turul istoric este organizat de Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană în cadrul proiectului Republica Ploiești.
Tags : istoria ploiesteanarepublica ploiestitur istoric

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.