close
CreștinătatePromovate

ULTIMA ORĂ/BREAKING NEWS

MARE PETRECERE DUHOVNICEASCĂ

Își serbeaza ziua Sf Parascheva!

Petrecerea este în toi în toate bisericile si mănăstirile din toata țara sub numele de Sf Liturghie. I se va cânta troparul special dedicat pentru aceasta zi. Dacă vreți sa-i faceti o surpriza frumoasa, învațați-l!

Sunteți invitati TOȚI indiferent de rasă, naționalitate, etnie, limbă, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală, #, vârstă etc.

Muzica va fi asigurata, GRATIS, de corurile sau stranele fiecarei biserici sau mănăstiri.

Cu acest prilej Biserica va oferii, GRATIS, daruri duhovnicești, binecuvântari, iconițe, anafură si aghiazma!
De asemenea, Sf. Parascheva va va implini, TOT GRATIS, orice dorințe venite din rugăciuni personale făcute cu credință. Acestea vor fi adresate catre icoana Ei care se va afla in partea dreapta-față, cum intrati.

TV. Trinitas va transmite in direct de la resedința pămantească a sărbatoritei acest eveniment. Din sursele noastre se estimeaza ca numarul participantilor va fi de multe ori mai mare decat la Untold. De la resedinta din Împaratia Cerurilor provine icoana de mai jos, unde Hristos i-a oferit cadou un tron aproape de TRONUL SĂU.

Daca stați acasă nu mai primiți nimic din ce se ofera GRATIS.

Fiti pe faza!

INTRAREA VA FI LIBERĂ! VĂ AȘTEPTĂM!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.