close
Film

Un moment de nostalgie: ”Sex and the city”

foxnews.com

Intr-un moment de plictiseala am inceput sa revad Sex and the city, propus in VOD pe Canal+ ( in sensul ca poti face un binging fara sa bagi de seama, curge de la sine!)

Textele sunt excelente, n-au luat un rid. Dar cate s-au schimbat in 20 de ani! Ati mai vazut pe cineva fumand ca un sarpe (nu stiu de unde vine expresia asta fara nici o legatura cu nimic!) intr-un film facut in zilele noastre? Si, Doamne! Se vorbeste la telefonul fix! Cred ca am vazut un singur telefon portabil in cele 3 sezoane pe care le-am executat pana acum. Nu va mai spun ca nimeni n-ar indrazni azi sa spuna “black” unui afro-american.

Altfel, rar mi-a fost dat sa vad pe cineva atat de prost imbracat ca Sarah Jessica-Parker. Sau ar trebui sa spun Carrie? Poate Sarah, in viata ei personala, se imbraca bine…pompoanele alea enorme pe care le purta in piept sunt un cosar!
Si, desigur, am constatat din nou cum o fata uratica (SJ-P) poate lasa impresia ca e frumusica.

Un moment de nostalgie. Merita sa il (re)vedeti. Si daca e cineva pe aici prea tanar ca sa il fi vazut la vremea lor, copii, e vremea sa vedeti cum era lumea in vremea bunicilor voastre!

(Marcela Feraru)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.