close
Cronică

GÂRBEA E-N TOTE …CA PATAPIEVICI

Horia Gârbea, ar trebui să conștientizați că e un grabnic hrăpăreț…de fonduri financiare de la USR ICR, Ministerul Culturii.

Ieri, 03.02.2020, am fost la un eveniment al MNLR-Muzeul Național al Literaturii Române, la evenimentul de evocare a regretatului poet Ioan Flora. Au participat doar 6 persoane… Un redactor de radio etc. Au vorbit între ei Nicolae Prelipceanu, Ion Bogdan Lefter și Horia Gârbea – organizatorul. Aș fi dorit să spun de ce am participat…

Pentru motivul că l-am cunoscut pe poetul Ioan Flora, că prin participarea mea am dorit să-i onorez memoria… MNLR ( Muzeul Național al Literaturii Române) primește bani de la Primăria Municipiului București pentru evenimente comemorative ale scriitorilor români. Astfel de evenimente sunt prilejuri de a-și umfla cu bani buzunarul de la spate, indivizii ”culturali” de la uniune, care dispun în cultura națională ? (Un membru USR – 1992, din cei 6 participanți).

Până la urmă Gârbea Răzvan Horia e-n toate în cele ce sunt la uniune ?

(Dan Drăguș)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.