close
MonarhiePromovate

Un proiect pentru excelență al ASR principele Nicolae

 

Proiectul Romanian Excellence a ajuns la castelul din Cetatea de Baltă, cunoscut şi sub numele de Castelul Bethlen-Haller, un loc reprezentativ din Transilvania.

Preț de două zile, locația a fost gazda unui eveniment destinat antreprenorilor români, realizat cu sprijinul Jidvei. Aici, firme mici și mijlocii și-au prezentat propriile proiecte, au discutat despre modalitățile de promovare și au făcut schimb de experiență, încercând să creeze o mini-rețea națională de antreprenori.

Tot în cadrul acestui eveniment, elevii din zonă au beneficiat de momente educaționale, învățând despre ce înseamnă să fii antreprenor și cum se pot dezvolta în diverse domenii. Tinerii au avut posibilitatea de a participa și la un workshop cu Puiu Manu, unul dintre cei mai longevivi, prolifici și talentați creatori de benzi desenate din țară, de la care au aflat secretele unui artist de succes.

De asemenea, Nicolae al României le-a împărtășit tinerilor informații despre istoria regalității, prezentând amănunte inedite și povești educative, întâlnire încununată cu proiecțiile filmelor „Războiul Regelui” și „Maria, Inima României”.

Invitații acestui eveniment au fost Nicolae al României, medaliatul Special Olympics Romania Andrei Cupsa, Ionela Lupu, creatoarea jucăriilor croșetate manual Maruca Toys, Andreea și Babis Koronios, creatorii uleiurilor extravirgine Zaliari Olive Oil, Mihaela și Tudor Pop, producători de fructe ecologice – Pomăria Bădăcin, Cristina Lupu, Infinitum Cosmetics, Narcis Pintea, creatorul brânzeturilor de la Atelierul de branza NarCheese, Mircea Dragos de la Mircea Dragos – Business Portrait & Corporate Photography, Radu George de la Teracota Meas și Puiu Manu, maestrul benzii desenate romanești.

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.