close
ActualitatePromovate

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

timpul.md

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai bună”.

Potrivit Radio Chișinău, ambasadorul a răspuns unui participant la ceremonia din capitala moldoveană care strigase „Vrem Unire”. „Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”. Relația specială cu R. Moldova a fost pomenită vineri și de alți demnitari români, la ceremonii organizate peste Prut cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la unirea Moldovei cu Țara Românească, la 24 ianuarie 1859.

L-am întrebat pe domnul ambasador Daniel Ioniță la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza când facem UNIREA?

Publicată de Democrația Acasă pe Vineri, 24 ianuarie 2020

 

(timpul.md)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.