close
CronicăPromovate

VINTAGE & HDD

Parcă mi s-a făcut dor de o nouă expoziție foto. (taman acum, la vreme de pandemie).

Au trecut 8 ani de la expoziția mea de fotografii și alte întâmplări de desen cu lumină – „Vintage & HDD”, găzduită de Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” din Ploiești. Printre fotografiile de mari dimensiuni de pe simezele de-atunci am așezat și câteva instalații care mă înduioșează și azi prin mesajele lor ludice/naive/inocente.

Una din aceste instalații, pe care-am numit-o „Adam și Eva” (undigital sculpture & HDD), am realizat-o împreună cu sculptorul Nicolae Lupu, căruia îi mulțumesc călduros din nou. Pentru întreaga întâmplare, în frumoasa ei complexitate, le mulțumesc dragilor mei prieteni care lucrează în acest prestigios muzeu național și european de artă precum și tuturor prietenilor care au fost prezenți la vernisaj, într-un număr impresionant de mare.

photo © 2012 Ioan Mihai Cochinescu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.