close
PromovateRepere

Acolo unde coada diavolului nu este vizibilă, evenimentele rămân sub ameninţare.

Astăzi cărţile nu ne mai pot ajuta să ajungem valori, nu cerem nimic prezentului doar îl privim. Acceptând doar să respirăm aerul ridicol al singurătăţii, privind cum mecanismul urii ia proporţii alimentându-se cu esenţă iluziilor distruse, privindu-ne în oglindă cu scârbă realizând că nu mai avem figuri normale. Nasurile s-au ascuţit, ochii sunt mai mici, mai opaci, frunţile reduse, limitate iar mâinile au gheare.

Privim doar dalele întunericului care se învârt tăcut şi repede, din ce în ce mai repede, cum colţii întunericului sfâşie voinţa, sufocând şi urletele tăcerii.Ne lăsăm împinşi cu brutalitate spre poarta pustie pe care stă scris: ‘strangeti din dinţi lasilor‘.

Nu refuzaţi intrarea, este gratuit, vizionaţi aceasta proiecţie reală, lăsaţi-vă conduşi de aceste fiare cu boturile rânjite, cu ochii injectaţi de furie, care vă vor împinge spre morminte, îndrumându-vă să luaţi loc cu condiţia să lăsaţi viermii să vă roadă, atenţionându-vă să nu clipiţi pentru că nu trebuie să vă scape nimic din ceea ce va urma.

Nu plângeţi, porţile viitorului sunt deschise, sunteţi liberi, bucuraţi-vă şi profitaţi de acest spectacol împovărat cu gloria iluzorie, plină de ameninţări, pentru că noi nulităţile acestui prezent vă oferim un viitor nesigur plin de ameninţare şi un prezent dramatic.

Bucuraţi-vă, noi laşii acestui prezent v-am schimbat forţându-vă să deveniţi mai puţin pretenţioşi, ajutându-vă să vă debarasaţi de spirit, de Dumnezeu.

Bucuraţi-vă, noi laşii acestui prezent v-am schimbat forţându-vă să deveniţi mai puţin pretenţioşi, ajutându-vă să vă debarasaţi de spirit, de Dumnezeu.

Fiţi fericiţi, cu ajutorul nostru, veţi deveni animalul cel mai viclean, alăturaţi-vă ‘valorilor care ne slujesc, ele vă vor preda decăderea, fiţi umili şi încrezători, aceste (valori) vă vor îndruma şi perfecţiona cum să duşmăniţi trecutul, prezentul, viitorul.

Aceştia vă vor demonstra că voinţa nu mai ajută şi nu mai aveţi nici un motiv de a ieşi din acest labirint fără ieşire, soluţia nu poate fi decât aceasta: îngenunchiaţi şi îmbrăţişaţi credinţa în… nimic.

Pentru că nu mai sunteți sensibili, nu mai simțiți existența reală care făcea inima și mintea să fie cuprinse de uimire,de teamă,de umilință, de respect, intrați în plutonul nostru, îmbrățișați realitatea invizibilă care depășește realitatea vizibilă reală.

Acceptând această ofertă,vă vom da șansa să vă mișcați încet și pe bâjbâite pe un drum cu amprente false care nu se pot desluși, fiți umili și mulțumiți că sunteți concectați la meditația neîntreruptă.

Nu vă îngrijorați, ea nu poate depăși granițele realității în acest fel, am simplifica totul, ascunzând existența dintre om și realitate.

Acceptând răscrucea de vânturi veți constata că ceasul vostru, care va indica aparent timpul, se scurge mai încet decât cel real,debusolați-vă spre lumea voastră,fiți bucuroși și acceptați această aventură din propria iniţiativă, îmbrăţişând iluzia, automințirea.

Acceptând orbirea şi ura veţi putea privi cu nepăsare malaxorul inventat de noi care va împinge privirea spre puterea centrală care v-a comanda această lume în totalitate.

Tehnica noastră v-a modifica modul vostru de viaţă, dovedindu-vă că voi nu mai puteţi găsi anularea crizelor care vă zguduie, pentru că aţi lua în râs acest mesaj: “Acolo unde coada Diavolului nu este vizibilă, evenimentele rămân sub amenintare”. Azi, planurile noastre au devenit realitate transformând totul într-o catastrofă “simpatică”, pentru că noi pentru voi, suntem ca o busolă care vă poate oferi şi orientă spre o reşedinţă plăcută (infernul).

Azi suntem ghizii viitoarelor generaţii, pe care le obligăm să-şi distrugă spiritul lor interior, terfelindu-l ca pe un cadavru, dăruindu-le în schimb discheta cu textele unor melodii din care izbucnesc doar silabe fără legătură, sunt doar nişte sunete stridente care dizolvă forma reală.

Noi, scheletele întunericului le-am oferit confuzia şi incertitudinea împingându-i spre pierderea contactelor, îndepărtându-i de valoare, oferindu-le o lume întârziată, un viitor sumbru.

Starea de violenţă lentă, este preferabilă, ea v-a lasa întotdeauna un moment de respiro, înaintea declanşării violentelor. Orbindu-i să nu poată vedea evenimentele majore, dovedindu-le că haosul este realitatea. Folosim tehnica distorsionării pentru a ascunde ceea ce nu ne convine. Deoarece, cultura este forţa care poate divide şi unifica acest prezent şi viitor.Dacă nu urâm ceea ce nu suntem, nu putem iubi ceea ce suntem.

Este un adevăr foarte vechi pe care-l descoperim cu durere. Nefericitul adevăr nu poate fi ignorat de către oamenii de stat, savanţi, intelectuali, pentru că teoria nu se poate întâlni cu realitatea.

Aceste schelete politice suferă de aroganță crezând că ei pot să „modifice” culturile multor state. Ei nu înţeleg că sunt destinaţi eşecului.

La tot pasul acceptă virusul umbrelor care este foarte dificil de izgonit odată ce a acceptat să găzduiască această boală. V-a fi foarte dificil de tratat, pentru că odată ce a fost acceptată ea v-a persista lăsând pacientul doar să supravieţuiască.

Aceste ‘zdrențe politice’ vor să producă o nouă istorie infectată cu schizofrenie nevindecabilă, ei forţează să intre înăuntrul societăţii prelungind dureros şi intenţionat sfâşierea şi eşuarea acestei lumi.

Dau naştere unei păci ‘reci’ preparând regimuri de muncă combinate cu corupţia care anulează nevoile şi aspiraţiile unei societăţi, arătându-le că mai este nevoie de o perioadă de timp de a găsi stabilitate şi echilibru.

Folosesc pasiuni imposibile. Acestui milenium care costă enorm prin eşuare plătită cu mare sacrificiu de foarte multe state, această maşinărie politică este bine pusă la punct de aceste nulităţi. Folosesc cu viteza aceste transformări coplesotoare în care omenirea este prinsă în traumele acestei’modernizari’accelerate intenţionat la care foarte mulţi oameni nu fac faţă.

Şomajul este în creştere, o mare parte a populaţiei care nu mai lucrează impune o povară crescândă asupra celor care sunt încă angajaţi. Dorinţa lor nu poate fi decât aceasta, civilizaţii împovărate de la leagăn la mormânt.

De aceea trebuie să ne protejăm pe noi de ei. Noi trebuie să găsim identitatea şi securitatea. Noi, oamenii, trebuie să găsim acele rădăcini care să ne apere de necunoscut.

Testul oglinzii este testul care ne dovedeşte cine suntem.De aceea trebuie să ne privim în oglindă. Pentru că acela care foloseşte o maşină, v-a face toate treburile ca o maşină, iar acela care face treburile ca o maşină capăta o inimă de maşină.

Acela care are o inimă de maşina îşi pierde nevinovăţia lui curată. Iar omul care şi-a pierdut nevinovăţia lui curata nu mai este sigur de impulsurile spiritului său, pentru că nesiguranţa spiritului său nu se poate împăca cu judecată adevărată.

(Toni-Adrian Savu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.