close
Știință și tehnică

ARTIVIVE dă viață artei – aplicația cu care poți creea artă augmentată

Ca să privești o lucrare de artă augmentată este absolut necesar să deții un telefon inteligent. Ceea ce se adaugă unei lucrări realizate, să zicem, într-o tehnică oarecare, este o creeație digitală, ca urmare rezultatul nu poate fi văzut decât prin intermediul unui dispozitiv care mixează cele două medii.

Doi români, stabiliți la Viena de 15 ani, Codin Popescu și Sergiu Ardelean, au pus la punct o aplicație ce poate fi folosită de oricine, dacă instalează pe telefon micul program în care poate încărca fotografia unei lucrări și un film cu care să augmenteze această imagine.

Aplicația a fost realizată în special pentru artiștii care, pot în acest fel, să creeze lucrări dinamice, dar care nu pot fi vizualizate decât pe telefonul mobil.

Demo, AICI

https://www.facebook.com/artiviveapp/

A.P.

Tags : aplicatii telefonie mobilaartaartitive

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.