close
Film

Ashton Kutcher starul care de la Hollywood le-a cerut un singur lucru oamenilor, „să se roage pentru el”! Nu o sa crezi ce vrea sa faca acesta!

Ashton Kutcher este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti de la Hollywood si se poate lauda la cei 40 de ani cu o cariera destul de stralucita si cu roluri in filme cunsocute.

Insa, prin initiativa pe care o are acum, acesta are de gand sa schimbe cu mult modul de viata al unor oameni. Astfel, a pornit o lupta impotriva traficului de persoane si este extrem de hotarat sa o duca la capat.

Ashton Kutcher este tatal a doi copii cu varste sub 3 ani. „Am vazut conţinutul unui video in care un copil de aceeaşi varsta cu ai mei a fost violat de un barbat american care era un turist sexual in Cambodgia. Si ce este mai dramatic este faptul ca acest copil a fost atat de implicat incat a crezut ca este un joc.”

Tags : Ashton Kutchercinemafilmepedofilie

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.