close
Cronică

Cenaclul Literatorul

„Cenaclul Literatorul” a reunit marți, 6 august, patru scriitori, patru oameni diferiți, la o seară de lectură și dialog.

Evenimentul, moderat de domnul Paul Rogojinaru, ziarist și om de litere, a adus în fața publicului bucureștean pe criminalistul Dan Antonescu și pe Ramona Dogaru, dar și foarte tinerii debutanți Alexandra Băluță și Ana Mărgulescu care au dovedit prin creațiile lor, talent și dragoste pentru literatură.

Volumele prezentate – ”Viața la omoruri” și ”Nu mai caut succesul” – sunt atât frânturi din viața autorilor, cât și adevărate lecții de viață.

Mulțumim invitaților, publicului și doamnei Elena Boholț care a însuflețit cenaclul și a cărei întâmplare reală a născut pagini de proză literară în creația scriitoarei Ramona Dogaru.

 

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.