close
ActualitatePromovate

CONCURS DE MANUSCRISE LA EDITURA UNIVERSITARĂ

 

”Dacă poți visa, înseamnă că poți realiza acel vis.”

Walt Disney

Editura Universitară vă invită să participați la prima ediție a Concursului de manuscrise ÎMPLINEȘTE UN VIS. Si cum visele zboară dacă le dăm aripi, ne dorim ca în această primăvară să se înalțe cât mai multe vise așternute pe hârtie. Vom da aripi, așadar, primelor trei cele mai valoroase manuscrise propuse la oricare din secțiunile: PROZĂ SCURTĂ, ROMAN, POEZIE, LITERATURĂ PENTRU COPII, CARTE ȘTIINȚIFICĂ.

Pentru a participa, vă rugăm să ne trimiteți manuscrisele dumneavoastră, în format word, cu diacritice (TNR, 12, la un rând), însoțite de un CV sau o notă bio-bibliografică, la adresa info@editurauniversitara.ro, până la data de 15 aprilie 2021.
Se pot înscrie atât autori publicați, cât și debutanți.

Manuscrisele vor fi evaluate de referenții si redactorii noștri, iar volumele declarate câștigătoare vor fi anunțate în data de 10 mai 2021.

Premiul constă în publicarea manuscriselor, din finanțarea Editurii Universitare, în acest an editorial.

Așteptăm să ne trimiteți scrieri de beletristică (proză, roman, poezie) și/sau carte științifică (din toate domeniile acoperite de colecțiile noastre: Filologie, Arte, Istorie, Teologie, Psihologie, Științe ale educației, Sociologie, Drept, Economie, Geografie, Medicină, Științe exacte) și să intrați în portofoliul Editurii Universitare.
https://www.editurauniversitara.ro/pagina-254

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.