close
ActualitateParteneriatePromovate

Conferință de presă Filarmonica ”Paul Constantinescu”: Deschiderea Stagiunii 2021-2022

 

Astăzi, 8 septembrie, a. c., în jurul orei 12.00, a avut loc, în sala de concerte a Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești, o conferință de presă organizată cu prilejul deschiderii Stagiunii 2021 – 2022.

Conferința a fost prezidată (via internet) de directorul Filarmonicii ploieștene, d-l Vlad Mateescu.

Au fost prezenți, alături de personalitățile culturale marcante ce-și desfășoară activitatea la Filarmonica din Ploiești, d-na Simona Popescu, președinta Comisiei de Cultură a Consiliului Local, împreună cu d-l Daniel Nicodim, viceprimar al municipiului Ploiești.

 

Rând pe rând, muzicienii s-au adresat politicienilor și ziariștilor prezenți. După intervențiile maeștrilor Radu Postăvaru și Tiberiu Soare s-a adresat celor prezenți, via internet, și maestrul Vlad Vizireanu. S-a desprins din cuvântul d-lui viceprimar Daniel Nicodim și a celor care l-au precedat, dorința comună de a oferi ploieștenilor cultură de înaltă ținută artistică.

(24PHarte)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.