close
Cronică

Fă curat, dacă e nevoie, dar…

FEMEILOR !!!
Amintiţi-vă că un strat de praf protejează lemnul mobilelor…

O casă se transformă în cămin când poţi să scrii „Te iubesc” pe praful de pe mobilă.

Eu singură munceam cel puţin 8 ore în fiecare sfârşit de săptămână pentru a lăsa totul perfect „pentru cazul că vine cineva”. In final, am înţeles că „nu venea” nimeni, pentrucă toată lumea îşi trăia viaţa petrecând-o bine !!!

Acuma, dacă vine cineva, nu trebuie să explic în ce condiţii este casa : sunt mult mai interesaţi să mă asculte despre lucrurile pe care le-am făcut si „cum” imi
trăiesc viaţa.

Dacă nu ţi-ai dat seama…Viaţa este scurtă, ai grija cum ti-o consumi !

Fă curat, dacă e nevoie…

Dar ar fi mai bine să pictezi un tablou sau să scrii o scrisoare, să faci o prăjitură sau un desert, să plantezi o sămânţă, să te gândeşti la diferenţa între „a vrea” şi „a trebui”

Fă curat, dacă e nevoie, dar…

Lumea de afară : cu soarele pe faţă, aerul în păr, zăpada care cade, o răpăială de ploaie…Ziua asta nu se mai întoarce…

Fă curat, dacă e nevoie, dar…

Cand ai citit ultima data o carte, … ai vizitat un bolnav, … te-ai jucat cu familia ta, ai mers cu bicicleta, …. ai mers la biserica, … ti-ai facut timp sa stai de vorba cu Dumnezeu ….

Ţine cont că bătrâneţea va sosi şi nu mai eşti ca acum…Şi când îţi vine rândul să pleci, te vei transforma tot în praf!

(Cornelia Prisacariu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.