close
Cronică

Facebook mi-a scos in fata fotografiile de acum 2 ani

Facebook mi-a scos in fata fotografiile de acum 2 ani. Cand mi se spusese ca mor, ca nu am scapare, ca de diagnosticul meu n-a prea scapat nimeni.

Iata ca Dumnezeu m-a trimis catre niste medici care nu numai ca stiu sa-si aline pacientii, dar si sa aplice tehnici novatoare prin care salveaza multi oameni. Cea mai recenta poza a mea, facuta la aniversarea din 22 iunie a Evenimentului zilei (27 de ani de aparitie), vorbeste de la sine.

Multumesc din suflet medicului oncolog Michael Schenker din Craiova, Centrul de oncologie Sf Nectarie (https://www.facebook.com/sfncraiova/) si echipei sale datorita carora traiesc si muncesc, profesorului Irinel Popescu, dr. Doina Hrehoreț, dr. Mihai Toma, dr. Gabriela Constantinescu de la Institutul Fundeni, dr. Andra Iacobini de la Institutul Paulescu si dr. Gabriel Constantinescu de la Spitalul Floreasca.

I-am nominalizat aici ca sa stiti la cine sa apelati atunci cand aveti probleme grave. Sunt extrem de bine pregatiti si gasesc solutii.

Azi, noua Sfantul Ilie ne-a adus multa fericire! La multi ani tuturor sarbatoritilor!

 

(Simona Ionescu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.