close
Cronică

Habarnismul

Am dat și eu peste declarația lui Barna. M-a umflat rasul, căci iaca cum ratează tara un președinte de 44 de ani, care vrea sa fie un șef “jucător implicat”, daca ajunge la Cotroceni.

A zis una de bun-simt: ca dacă era el președintele tarii nu lasa să se prăbușească instituțiile în ultimii 30 de ani. Ma rog, nu i-ar fi permis nici vârstă, nici Constituția sa stea el pavaza atâta timp, dar mi-am zis ca partea asta de declarație se înscrie în opinia generala.

Opinia ca dacă ar fi fost el președinte, crimele de la Caracal nu ar fi existat, este însă… Greu de găsit calificativ. O fi fost mai proasta Cati Andronescu cu părerea ei, soldata cu demiterea, decât prostia scoasa pe gura de Dan Barna, preocupat să-i dea o smetie politica lui Iohannis?

Sa știe liderul USR ca nici măcar Ceaușescu și aparatul lui riguros Miliție-Securitate nu a reușit sa preîntâmpine crimele lui Ramaru (originar din Caracal)! Se frământă degeaba, ca nu-i și n-ar fi fost buricul planetei dacă era el la Cotroceni în locul lui Iohannis. Odiosul criminal în serie ar fi fost de neoprit.

Ca să mai dreagă busuiocul, Dan Barna a devenit împăciuitor la adresa contracandidatului. N-am nimic cu dl Iohannis, dar e învechit, e din alta generație, a zis. Ei, ia uite cum Barna nu văzu barna din ochiul sau și dădu cu bata-n balta! Pihh, ce i se potrivesc proverbele românești!!

Pai, tinere Barna, cand ai scos pe guriță chestia cu generația veche, ai gândit ca te tot infoiezi ca un păun pe lângă Dacian Cioloș, om de 50 de ani, care o păzea pe Doina Cornea în vremuri ceausiste, ca să te sprijine cu PLUS-ul lui? Aliatul tău, tot dintr-o veche generație, e mai frecventabil? sau după ce treceți puntea… Na, ca iar ma împiedic într-un proverb!

(Simona Ionescu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.