close
Știință și tehnică

IL VOM ACLAMA PE ANTIHRIST IN NUMELE PROGRESULUI

Dragii mei,

O sa tot spun chiar daca vad ca nu e un subiect care intereseaza. Vad ca multa lume prefera o miorlaiala pietista in locul luptei serioase cu Mikiduta.

In acesta categorie ii vad pe multi ca se agita cu privire la microcipuri si la coduri de bare. Si da-i si lupta – vorba lui Caragiale. Sa respingem! O sa vina prigoana! Si altele asemenea. STIU TOATE TEXTELE din scriptura despre asta si vad ca nu s-a inteles mai nimic. Antihrist o sa vina cu solutii care SA-I INSELE SI PE CEI ALESI.

Mi-e mila de cei ce se bat cu codurile de bare si ei nu au biruit nici o patima.
EI vor fi printre cei cel vor aplauda pe Anrihrist care o sa vina cu niste propuneri de genul:
– Femeilor, vreti sa nu va mai chinuiti cu sarcina? Sa nu va mai stricati corpul? Iata solutia – se pot face utere artificiale in care sa cresteti embrioni fertilizati in vitro. Daaaa!!!! Vor RAGE majoritatea lor
– Homosexualilor, vreti sa aveti copii cu genele ambilor parinti din cuplu?? Se poate prin inginerie genetica. Daaaa !!! Vor URLA ei.
– Parintilor, vreti sa aveti copii de 100 ori mai destepti? Se poate prin crearea unei interfete cu acces la internet. Astfel tot ce este pe net poate fi instant in capul copiilor vostri. Nici nu e nevoie sa-i mai trimiteti la scoala. Daaaa!!! Vor aclama parintii.

Proiectul Neuralink de interfaţă creier-cumputer ar putea fi testat pe oameni începând de anul viitor

– Oameni buni, vreti sa traiti 1000 de ani sau mai mult?? Se poate sa va printam 3D toate organele si sa vi le inlocuim pe masura ce imbatranesc. Sa va trasferam TOT ce aveti in cap in calculator si sa bagam intr-o clona a voastra. Uraaaa!! Vor striga oamenii
SI MULTE ALTELE. Ceea ce va spun acum este 100% realizabil si se numeste TRANSUMANISM

OMUL INDUMNEZEIT VERSUS OMUL-DUMNEZEUDragii mei,Daca nu ati citit pana acum cartea despre Transumanism din poza,…

Publicată de Catalin Rusu pe Luni, 24 iunie 2019

Ce insemna tot ce am scris mai sus? Insemna LEPADAREA CRUCII. Noi o vom cere.
Ce nu se va spune este ca TOATE aceste lucruri vor fi facute cu pretul confiscarii LIBERTATII noastre pentru ca acele tehnologii vor instaura CONTROLUL TOTAL asupra noastra.

Va rog din suflet sa va informati si sa informati la randul vostru.
Doamne ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.