close
Cronică

Împotriva ortodoxiei și a poporului român

Există pentru ca să acopere ambele tabere politice si fiecare își recită poezia, învățată dinainte sau dictată prin căști. De aia au si fost inventate. Nu de dragul adevărului, nici vorbă de așa ceva. Dar se întâlnesc pe un front comun: acela împotriva ortodoxiei si a poporului român.

Mă refer la televiziunile de știri. Nu am să le dau numele că le stim deja.

O parte a lor susține PSD, celălată lovește în PSD. Dar cu toatele – la unison – fac reportaje într-una despre cât de nenorociți sunt preoții și cât de lumea tâmpit e românul când se duce în pelerinaje la moaște.

De la a denigra preoții, printre care de bună seamă că se află și unii care nu au nici o legătură cu preoția, și până la a îi confunda pe aceștia cu biserica in sine, care e ceva mult mai complex decât preoții, nu e decât un pas foarte mic.

Deci, ambele televizuni dau programatic, pe de o parte, reportaje care aruncă cu rahat în preoti și în Biserică si, pe de altă parte, despre cât de tâmpiți sunt românii. Care sunt ultimii oameni de pe planetă, se kk in fundul curții, sunt știrbi, mâncă din gunoaie, Dorel e praf la tehnică și în general suntem praf noi, ca neam.

Printre cei care se întâlnesc pe frontul ăsta mediatic împotriva credinței poporului român și a poporului român însuși, se află si Carmen Avram și Rareș Bogdan. Candidați politici, de data asta.

Cei de la A3 au făcut o mică încercare de a atrage electorat creștin. Emisiuni bune. Povesti de viață impresionante. Revelatii. Multi au căzut în fund că a devenit A3 creștină.

Ceea ce nu aș fi exclus nici eu. Dar cu o singură condiție: să se ia de mână Gâdea, cu Nureldin si cu Carmen Avram si să își ceară scuze pentru halul în care au dat în ortodoxie până acum.

Gâdea în calitate de șef de post care a girat toată mizeria.

Nureldin pentru cum citea știri cu rânjet pe buze despre „tâmpiții” care se înghesuie la coadă la aghiazmă în ziua de Bobotează.

Si Carmen Avram pentru reportajul împotriva BOR difuzat chiar în Duminica ortodoxiei.

Dar atâta vreme cât nu face asta să nu mizeze pe votul electoratului creștin. Care e posibil să fie din ce în ce mai firav. Dar totuși nu de neglijat.

Si nu, această postare nu e una pro-Iohannis. Si nici împotriva PSD. E o postare pro-poporul meu și credința în care m-am născut si iată!, cu ajutorul lui Dumnezeu, încep să îmbătrînesc.

(Cristina Leordeanu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.