close
Grupul de la PloieștiPromovate

Întâlnire la cenaclul „I.L. Caragiale”, luni, 2 octombrie, la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești

Luni, 2 octombrie, de la ora 17.00, va avea loc şedinţa bisăptămânală a Cenaclului „I.L. Caragiale” Ploiești, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din municipiu. Întâlnirea va fi condusă de preşedintele Cenaclului, poetul Ioan Vintilă-Fintiș. Vor citi din creaţiile lor: Raul Sebastian Baz, Robert Aristotel Avrigeanu precum și alți invitați care vor răspunde prezent la lucrările Cenaclului Literar.

După cum știți, în cadrul Cenaclului vor avea loc dezbateri pe teme literare actuale, sugerate de iniţiatorii cenaclului sau cerute de participanţi, vor fi recitate sau citite ultimele creații literare și vor fi prezentate cărţi nou apărute.

Cenaclul literar „I.L. Caragiale” Ploiești se adresează iubitorilor de literatură care vor să se întâlnească şi să vorbească despre pasiunea lor comună.

Vă așteptăm cu drag,

Cenaclul literar „I.L. Caragiale” Ploiești

Tags : cenaclul literar il caragiale ploiesti

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.