close
Grupul de la PloieștiPromovate

Întâlnire literară a Cenaclului „I. L. Caragiale” Ploiești, luni, 16 octombrie

Următoarea întâlnire de lucru a cenaclului literar „I.L. Caragiale” Ploiești va avea loc luni, 16 octombrie, ora 17.00, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din municipiu. Seara îi va fi dedicată colegului nostru Raul Sebastian Baz, cel ce va prezenta un nou volum de poezii, care a văzut recent lumina tiparului.

– revista presei culturale – poetul Ioan Vintilă Fintiș

– cel mai recent poem – Raul Sebastian Baz

– lectura de cenaclu, proză – Livia Dimulescu / Cati Enache

– cartea sub microscop – Maria Zmaranda

– dezbateri literare.

După cum știți, în cadrul Cenaclului vor avea loc dezbateri pe teme literare actuale, sugerate de iniţiatorii cenaclului sau cerute de participanţi, vor fi recitate sau citite ultimele creații literare și vor fi prezentate cărţi nou apărute.

Cenaclul literar „I.L. Caragiale” Ploiești se adresează iubitorilor de literatură care vor să se întâlnească şi să vorbească despre pasiunea lor comună.

Vă așteptăm cu drag,

Cenaclul literar „I.L. Caragiale” Ploiești

Tags : cenaclul IL Caragiale Ploiestigrupul de la ploiesti

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.