close
Sport

Krista Incze a adus o nouă medalie de bronz României la Europenele Under-23

telekomsport.ro

Sportiva română Krista Incze a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 63 kg, vineri, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Szombathely (Ungaria).

Incze a învins-o în meciul pentru medalia de bronz pe turcoaica Sinem Topcu, după o confruntare echilibrată.

În sferturile de finală, românca a trecut de ucraineanca Anghelina Lisak, iar în semifinale a fost învinsă de Adela Hanzlickova (Cehia). O altă medalie de bronz a fost cucerită de rusoaica Maria Kuzneţova. Aurul a fost cucerit de finlandeza Petra Maarit Olli, care a învins-o în finală pe Hanzlickova.

Incze (20 ani), campioană balcanică şi europeană en titre de junioare, mai are în palmares şi o medalie de argint la Mondialele Universitare.

Incze a adus României a doua medalie de bronz la Europenele de la Szombathely, după cea obţinută joi de Alexandra Nicoleta Anghel, la cat. 69 kg.

Tot vineri, Simona Pricob a ocupat locul 9 la cat. 53 kg, după ce a pierdut în calificări la rusoaica Ekaterina Poleşciuk.

(telekomsport.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.