close
Sport

LIVE BLOG Simona Halep – Ajla Tomljanovic 4-6, 6-4, 7-5 în turul 2 la Australian Open. Online VIDEO. Calificare după o revenire din altă lume!

prosport.ro

Simona Halep (România, 2 WTA) a învins-o dramatic pe Ajla Tomljanovic (Australia, 72 WTA), scor 4-6, 6-4, 7-5 în turul 2 la Australian Open, Live Video Online pe www.prosport.ro.

VICTORIEEE Simona Halep, după o revenire incredibilă, scor 4-6, 6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic! Simona obține calificarea în turul 3 la Australian Open 2021, după ce a fost condusă cu 4-6, 6-4, 2-5! Veronika Kudermetova (Rusia, 36 WTA) este următoarea adversară a româncei.

Halep a câștigat thriller-ul cu Tomljanovic după două ore și 33 de minute, iar a doua favorită și-a arătat încă o dată clasa! Ajla a condus cu 5-2 în decisiv, dar stăpânirea de sine a sportivei noastre a clătinat-o pe australiancă. Simona Halep și-a adjudecat 5 game-uri consecutive, setul și implicit al 5-lea meci direct cu Ajla Tomljanovic!

(prosport.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.