close
ActualitatePromovate

Maratonul European de Poezie la Sibiu

Festivalul Internațional „Zona Nouă” (ediția a III-a) aniversează în acest an 10 ani de la Maratonul European de Poezie de la Sibiu cu o serie de lecturi și performance-uri ce vor avea loc fără întrerupere, vreme de 5 ore, cu pauze muzicale, și vor fi urmate de un after-party.

Guestlist: Kali Ágnes (România/Ungaria), Anna Axfors (Suedia); Crispin Best (Marea Britanie); Yevgenyi Breyger (Germania); Teona Galgoțiu (România); Gaia Ginevra Giorgi (Italia); Benji Horváth (România/Ungaria); Elena Medel (Spania); Florentin Popa (România); Uroš Prah (Slovenia); Kinga Tóth (Ungaria); Sînziana Șipoș (România); Alex Văsieș (România); JL Williams (SUA/Marea Britanie).

Eveniment organizat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, parte a proiectului Sibiu – Capitală Universitară Europeană.

F.S.

Tags : festival poeziemaraton poeziesibiu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.