close
PersonalitățiPromovate

IN MEMORIAM – PAUL CONSTANTINESCU

Miercuri, 20 decembrie 2017, ora 11.00 la Muzeul memorial „Paul Constantinescu” – secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova va avea loc manifestarea – IN MEMORIAM – PAUL CONSTANTINESCU (30.06.1909-20.12.1963).
După slujba de pomenire oficiată de preoţii ştefan Muşat şi Gheorghe Diţă, despre viaţa şi opera ilustrului compozitor, profesor, dirijor şi muzicolog Paul Constantinescu vor rosti alocuţiuni: prof. dr. Al.I.Bădulescu şi prof.univ.dr.Sanda Hîrlav Maistorovici. Vor fi depuse flori la bustul muzicianului – opera sculptorului Dumitru George .
Manifestarea se va încheia cu audierea unor fragmente din Oratoriul Bizantin de Crăciun „Naşterea Domnului”- de la a cărui primă audiţie absolută se împlinesc 70 de ani, joi 21 decembrie a.c.

M.I.

Tags : muzeul de istorie si arheologie prahovapaul constantinescu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.