close
Cronică

Mentalitate de antreprenor – 10 pași de la limitări la posibilități

Ieri, 4.04.2019, a avut loc la sala de conferințe a Hotelului Prahova Plazza, Conferința cu tema “Mentalitate de antreprenor – 10 pași de la limitări la posibilități”, susținută de Daniela Nica, speaker, trainer și coach.

Antrenată la școala lui Paul Martinelli și John Maxwell, Daniela Nica are o vastă experiență ca trainer și coach precum și diverse participări la seminarii internaționale alături de cei doi autori. Daniela Nica se numără printre puţinii români care au avut ocazia să stea de vorbă cu John Maxwell, un adevărat guru al dezvoltării personale.

Daniela a vorbit despre cei doi mentori ai săi și despre cele 7 nivele de conștiință ale ființei umane. Primul pas pentru a atinge succesul este ieșirea din zona de comfort, dintr-un spațiu sigur către un spațiu necunoscut și curajul de a înfrunta lumea din jur, știind că, oricât de imposibil ar părea un vis, acesta e visul tău și merită tot efortul să îl îndeplinești – acesta este mesajul transmis de Daniela Nica.

Conferința a fost concepută ca un dialog continuu între trainer și public cu exerciții practice și cu mult umor.
Pentru cei interesați de cursurile, seminariile și conferințele online de dezvoltare personală create de Daniela Nica, puteți accesa site-ul: www.danielanica.ro

(Grațiela AVRAM)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.