close
ActualitatePromovate

Miercuri, 14 aprilie, ora 20.30, Alexandru Petrescu la Imperiul Leilor

imperiulleilor.protv.ro

Miercuri la Pro tv Ora 20,30 Imperiul Leilor !

Oamenii fericiți au niveluri modeste de așteptări şi aspirații, vor ceea ce pot să obţină, în timp ce persoanele nefericite nu reuşesc să obţină niciodată ceea ce îşi doresc. De asemenea, oamenii fericiţi ştiu să evite dezamăgirile şi cum să genereze surprize plăcute. Acest lucru se datorează faptului că ei se străduiesc să îndeplinească obiective realiste şi sunt mulţumiţi cu ceea ce au.Vă anunț că miecurea viitoare 14 aprilie la ora 20,30 voi avea celebra apariție din cadrul emisiunii de la Pro Tv într-un show de pitching intitulat Imperiul Leilor, cam în genul mai cunoscutului show american Shark Tank sau ca Arena Leilor, realizată de TVR cu ani în urmă, la care au participat ca investitori Imperiul Leilor este un format de televiziune produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel.după un format internațional, Dragon’s Den, care a pornit din Japonia.

Care sunt regulile de la Imperiul Leilor -Cei cinci „lei” vor decide pe loc dacă vor investi sau nu într-un business -„Leii” au acces la informații despre un concurent, business-ul acestuia sau produsul pe care urmează să-l prezinte, cu doar un minut înainte ca acesta să pășească în fața juraților. În situația în care unul dintre „lei” îl cunoaște pe concurentul intrat în platou, „leul” este obligat să se retragă din negociere. -„Leii” nu modifică suma cerută pentru investiție. De multe ori, concurenții vin în fața „leilor” cu o idee supraevaluată, cerând o sumă mult prea mare în schimbul unui procent mic din companie.

Pe parcursul show-ului, „leii” sunt obligați să păstreze suma cerută de concurent pentru investiție, nu o pot micșora, dar pot negocia procentele. -„Leul” face propriul audit. După ce-și exprimă intenția clară de a se parteneria într-un business, în baza informațiilor prezentate de concurent în emisiune, leul face propriul audit al companiei în care urmează să investească. -Resursele „leilor”. Intenția de a investi sau nu într-un business, dar și resursele, sunt exclusiv ale leilor. Pro TV creează platforma de ”întâlnire” dintre o idee genială și o sursă de finanțare pentru aceasta. -„Leii” vor să ofere încredere tinerilor antreprenori. Pe lângă investiția financiară, fiecare leu urmărește să se implice activ, să ofere încredere și speranță tinerilor antreprenori aflați la început de drum.

(Centrudepresă)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.