close
ActualitatePromovate

Mihaela Rus, director al Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești a împlinit o frumoasă vârstă. LA MULȚI ANI, STIMATĂ DOAMNĂ!

Directorul Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, Doamna Mihaela Rus, a împlinit o frumoasă vârstă. Redacția 24pharte.ro urează distinsei Doamne un sincer La Mulți Ani plini de împliniri în viața personală, dar și în slujba artei scenice şi a spectacolului.

„Azi am 45 de ani si mi-e bine cu mine! 
Nu sunt nici tanara, nici batrana, nici inalta si nici scunda, n -am fost niciodata slaba, nici frumoasa, nici urata… nici asa… si nici asa. Dar stiu sa ma bucur, stiu sa iubesc, sa spun si sa arat, stiu sa urasc si sa ma stapanesc. Da, stiu, sunt nebuna si fac nebunii. Muncesc, gresesc, enervez, invat si sper. Imi iubesc cat eternitatea si înca o zi copilul, dar alint si copilul din mine. Stiu sa fiu cel mai bun prieten. Stiu ce si cum sa iert. Inca nu am invatat sa uit. Stiu ca nu ma iubeste toata lumea, dar nici eu nu-i iubesc pe toti. Am incredere in oameni si asta nu e tocmai bine, si sigur voi continua sa gresesc. Macar sa n-o fac cu aceeasi. 
Incerc sa nu-mi creez amintiri pe care sa le regret sau de care sa-mi fie rusine. 
Nu ma dau batuta si nu ma dau de-o parte. 
Nu las RĂUL sa-mi umple sufletul pentru ca BINELE nu ar mai avea loc. 
Asta sunt si multi ma stiti. Si daca  -as mai naste, inca o data, mi-as dori sa fiu tot EU!”, a postat Mihaela Rus pe pagina personală de Facebook.

Virgil Rădulescu

Tags : mihaela rusteatruteatru toma caragiu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.