close
Actualitate

Mircea Ionescu Quintus va fi înmormântat, luni după-amiază, la Ploiești

Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus, decedat vineri la vârsta de o sută de ani, va fi înmormântat, luni după-amiază, la cimitirul Viișoara din municipiul Ploiești.

Potrivit programului anunțat anterior de PNL, slujba de înmormântare va avea loc de la ora 12,00, la biserica Buna Vestire din Ploiești, unde sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus duminică după-amiază, înhumarea urmând să fie făcută la Cimitirul Viișoara.

Mircea Ionescu Quintus a decedat vineri după-amiază, la domiciliul său, după ce în ultimele două săptămâni acesta s-a simțit foarte rău.

Pe parcursul zilei de duminică, printre cei care i-au adus un ultim omagiu lui Mircea Ionescu Quintus s-au aflat fostul patron al echipei Rapid, George Copos, Valeriu Stoica, fost lider al PNL și ministru al Justiției, și directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, în timp ce președintele Klaus Iohannis și premierul Mihai Tudose au trimis câte o coroană.

De asemenea, la priveghi au participat, printre alții, președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele partidului, Raluca Turcan, și liderul grupului PNL din Senat, Iulian Dumitrescu.

La intrarea în biserică a fost deschisă și o carte de condoleanțe.

Agerpres

Tags : mircea ionescu quitus

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.